Extremevisreizen.be
De Belgische specialist in het organiseren van extreme visreizen

Prijs M/Y Scuba Libre

7 nachten aan boord , 6 volledige dagen vissen De standaardreis bevat 6 volle dagen vissen in Soedan, elke dag op een andere plaats. Om de druk van de visserij te verminderen , veranderen we elke week van gebied. Dag 1: aankomst in Port Sudan rond 16:00 u, vervoer naar de boot ong 30 minuten. Overnachting aan boord en vertrek in de vroege ochtend naar de visgebieden. Dag 2 tot dag 7: 6 volle dagen vissen. De avond van de laatste dag komen we terug in de haven. Dag 8: ontbijt en lunch aan boord, vervoer naar de luchthaven na het ontbijt. 2.200€ pp op basis van 4 vissers Voor 2 of 3 vissers neem je best contact op met ons en we zullen dan zien of de mogelijkheid er is om een week te openen en anderen te laten aansluiten. Inclusief in de package : 7 overnachting in tweepersoonskajuit op MY Scuba Libra, volpension Transfers van en naar Port Sudan. Mineraalwater, thee, koffie, fruitsap Niet inbegrepen in de package : Vluchten, hotel en transfer naar Cairo of Dubai (meestal + 1 nacht in Dubai ongeveer 100€ op basis van een singlekamer) Soedanese visa en instapkosten van ongeveer “gouvernement visa 195 Euro plus 155 USD per persoon, direct te regelen met onze Soedanese agent of aan boord. Wij moeten de passpoort gegevens hebben 8 weken voor vertrek om alles aan te vragen. kopie van visa voor vertrek bij zich hebben. (wij regelen alles op voorhand) Frisdranken, bier € 4, wijn €20 In geval van een speciale route naar het uiterste noorden of het uiterste zuiden op vraag van de klanten, is vervoer van en naar het vliegveld extra te betalen 80€ per persoon en 500 USD voor de ganse groep, contant te betalen aan boord van My Scuba Libre. Fooien NB: HET PASPOORT MAG GEEN STEMPEL VAN ISRAEL BEVATTEN EN MOET 3 MAANDEN GELDIG ZIJN NA RETOUR.
Copyright © 2016 extremevisreizen.be BTW: 0416470290 - RPR  399983 Brussel maatschappelijke zetel: Maly Tours BVBA- 132 Rue de Wandstraat 1020 Brussel, Belgïe Info@extremevisreizen.be   Licence A 1382 Aangesloten bij Garantiefonds Reizen

De Wand straat 132  1020 Brussels/Belgium Tel: +32/(0)2.302.20.03 Fax: +32/ (0)2.262.00.76 Email: info@extremevisreizen.be

FR

Extremevisreizen.be powered by Maly Tours bvba - Algemene reisvoorwaarden
Hoe geraken we daar ? Op dit moment kan je Soedan het beste bereiken door op Port Sudan te vliegen via Dubai met Emirates of een ander luchtvaartmaatschappij. Van Dubai naar Port Sudan is er slechts één vlucht per week op maandag met Fly Dubai. Als u met Emirates vliegt kan u 30 kg baggage meenemen op een Fly Dubai vlucht (onder voorbehoud)
Vraag offerte nu Vraag offerte nu
Soedan
Video

Prijs M/Y Elegante

7 nachten aan boord , 6 volledige dagen vissen De standaardreis bevat 6 volle dagen vissen in Soedan, elke dag op een andere plaats. Om de druk van de visserij te verminderen , veranderen we elke week van gebied. Dag 1: aankomst in Port Sudan rond 16:00 u, vervoer naar de boot ong 30 minuten. Overnachting aan boord en vertrek in de vroege ochtend naar de visgebieden. Dag 2 tot dag 7: 6 volle dagen vissen. De avond van de laatste dag komen we terug in de haven. Dag 8: ontbijt en lunch aan boord, vervoer naar de luchthaven na het ontbijt. 3.000€ pp op basis van 4 vissers Voor 2 of 3 vissers neem je best contact op met ons en we zullen dan zien of de mogelijkheid er is om een week te openen en anderen te laten aansluiten. Inclusief in de package : 7 overnachting in tweepersoonskajuit op MY Elegante, volpension Transfers van en naar Port Sudan. Mineraalwater, thee, koffie, fruitsap Niet inbegrepen in de package : Vluchten, hotel en transfer naar Cairo of Dubai (meestal + 1 nacht in Dubai ongeveer 100€ op basis van een singlekamer) Soedanese visa en instapkosten van ongeveer “gouvernement visa 195 Euro plus 155 USD per persoon, direct te regelen met onze Soedanese agent of aan boord. Wij moeten de passpoort gegevens hebben 8 weken voor vertrek om alles aan te vragen. kopie van visa voor vertrek bij zich hebben. (wij regelen alles op voorhand) Frisdranken, bier € 4, wijn €20 In geval van een speciale route naar het uiterste noorden of het uiterste zuiden op vraag van de klanten, is vervoer van en naar het vliegveld extra te betalen 80€ per persoon en 500 USD voor de ganse groep, contant te betalen aan boord van My Scuba Libre. Fooien NB: HET PASPOORT MAG GEEN STEMPEL VAN ISRAEL BEVATTEN EN MOET 3 MAANDEN GELDIG ZIJN NA RETOUR.
Vraag offerte nu Vraag offerte nu