Extremevisreizen.be
De Belgische specialist in het organiseren van extreme visreizen

Accommodatie

Bazaruto Island Resort (ex Indigo Bay) **** Indigo Bay Island Resort en Spa is gelegen op het grootste en meest noordelijke eiland van de Bazaruto Archipel. Het Resort biedt wereldklasse qua luxe en faciliteiten, is elegant en de natuurlijke architectuur past perfect met de schoonheid van de tropische locatie. De luxe strand-chalets, alsook de villa’s met zicht op de baai, zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals riet en hout om een harmonieus geheel te vormen met de natuurlijke omgeving.
Bazaruto
Copyright © 2016 extremevisreizen.be BTW: 0416470290 - RPR  399983 Brussel maatschappelijke zetel: Maly Tours BVBA- 132 Rue de Wandstraat 1020 Brussel, Belgïe Info@extremevisreizen.be   Licence A 1382 Aangesloten bij Garantiefonds Reizen

De Wand straat 132  1020 Brussels/Belgium Tel: +32/(0)2.302.20.03 Fax: +32/ (0)2.262.00.76 Email: info@extremevisreizen.be

FR

Extremevisreizen.be powered by Maly Tours bvba - Algemene reisvoorwaarden

Visboot

Mono hull boot, snel en comfortabel. Zorgvuldig onderhouden, uitgerust met topapparatuur. Big game hengels en reels zijn aanwezig, alle andere vistechnieken kunnen evenwel.
Bahia Mar Boutique Hotel **** Dit luxe boetiekhotel ligt aan het strand van Vilankulos, aan de noord-oostkust van Mozambique . Het beschikt over een spa en wellnesscentrum, een overloopzwembad en een tropische tuin met uitzicht op de Indische Oceaan. De elegante kamers van Bahia Mar zijn voorzien van airconditioning, een gezellige zithoek, een klamboe gedrapeerd over het bed en een moderne eigen badkamer. Het à-la-carterestaurant serveert verse en lokale gerechten, en biedt een indrukwekkend panoramisch uitzicht op de Bazaruto Archipel,. Gasten kunnen ontspannen bij het zwembad en genieten van een cocktail of een smoothie. Er is een fitnessruimte en er is in de buurt van alles te doen, van windsurfen tot kanoën. De luchthaven Vilankulo ligt op nog geen 10 km afstand.
Video