Extremevisreizen.be
De Belgische specialist in het organiseren van extreme visreizen

Reis

Onze routebeschrijving 7 nachten en 6 dagen vissen “Extreme Popping Jigging Package” Dag 1 : Aankomst in Port Blair waar jullie op de luchthaven worden opgewacht en naar het Guesthouse zullen worden gebracht, een rit van 15-20 minuten. De rest van deze dag is vrij te besteden. Dag 2 : Eerst visdag : Jullie worden opgepikt aan het guesthouse na het ontbijt om 07u30 voor de transfer naar de boot. Er wordt de volledige dag gevist, lunchpakketten en mineraal water worden aan boord voorzien. Terugkeer rond 16u00. Dag 3 tot dag 7 : visdagen telkens vertrek vanuit Port Blair. Dag 08 : uitchecken, transfer naar de luchthaven en retourvlucht. Onze trips worden georganiseerd rekeninghoudend met de maanstanden. Zo hebben we een grote kans om grote GT’s en Dog Tooth Tuna’s aan onze haak te krijgen. Ze hebben sowieso een goede blijvende populatie van GT’s en Dog Tooth Tuna’s in hun wateren het hele seizoen door en vanaf midden januari is ook de Billfish aanwezig. Vanaf midden maart zijn ook de Yellow Fin Tuna’s van de partij. Om aan de visspots te geraken is de kortste vaarduur 40 minuten en de langste 2 uren. De gemiddelde vaartijd is echter ongeveer een uur.
Andaman
Video
Copyright © 2016 extremevisreizen.be BTW: 0416470290 - RPR  399983 Brussel maatschappelijke zetel: Maly Tours BVBA- 132 Rue de Wandstraat 1020 Brussel, Belgïe Info@extremevisreizen.be   Licence A 1382 Aangesloten bij Garantiefonds Reizen

De Wandstraat 132  1020 Brussels/Belgium Tel: +32/(0)2.302.20.03 Fax: +32/ (0)2.262.00.76 Email: info@extremevisreizen.be

FR

Extremevisreizen.be powered by Maly Tours bvba - Algemene reisvoorwaarden

Prijs

Pakket op basis van 4 vissers, 6 dagen vissen, 7 nachten ( op basis van 2 tweepersoonskamer A/C ) Boot 37 Ft Centre Console Rampage. 2.865€ per persoon Inclusief in de package : De accommodatie in Port Blair, 7 nachten in hun Guest House. Alle maaltijden in Port Blair. De transfers van en naar de luchthaven in Port Blair. 6 volle visdagen De prijzen zijn inclusief alle trolling-materiaal (trolling lures, harnas, 30lb tot 50lb klasse hengels). De boten vertrekken aan de pier om 07u30 en zijn terug om 16u. Lunchpakketten, fruit en mineraal water zijn inclusief op de boot.De RAP (Restricted Area Permit) Niet inbegrepen in de package : Vluchten, zowel internationaal als nationaal. Opgelet: Fishing licence, 35€ per persoon per visdag. Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, roomservice, laundry, … Fooien. (ongeveer 100USD) Ten zeerste aan te raden : annulatie- en reisverzekering. Indian Tourist Visa. Volgende hengels zijn ter plaatse te huur voor 25 € per hengel per dag: Race Point popping hengel, Shimano jigging hengel, indien u de hengels huurt hoeft u enkel de molens mee te brengen. Er is ook een beperkte selectie van poppers en jigs te koop.
Vraag offerte nu Vraag offerte nu
Hoe geraken we daar ? Om naar de Andaman-eilanden te reizen heeft u een geldig Indisch toeristenvisum nodig. U vliegt tot Chennai in het Zuiden van India of tot Calcutta, waarna een binnenlandse vlucht volgt naar Port Blair. Bij aankomst in Port Blair ontvangt u een RAP (Restricted Area Permit) een soort visum waar de reden en de duur van uw verblijf op vermeld wordt. Tip : Onlangs hebben de locale luchtvaartmaatschappijen de toegestane bagage verlaagd tot 15 kg per persoon. Het is daarom aan te raden om de tickets te reserveren ineens tot Port Blair met dezelfde luchtvaartmaatschappij of een die een connectie heeft met een binnenlandse vlucht op Port Blair, zo zijn overtollige bagageregels niet van toepassing.